Je hebt een leegstaande zolder, kelder, of gewoon een slaapkamer over die je niet volledig benut. Veel mensen gebruiken zulke kamers als opslagruimte om spullen die ze niet of amper gebruiken in op te bergen. Maar met een lege ruimte kun je zo veel meer doen dan dat. Om je wat inspiratie te geven staan hieronder drie dingen die je met een lege kamer kunt doen.

Een hobbykamer

Deze is vooral voor de creatievelingen onder ons. Of je nu kleding ontwerpt, meubels maakt, graag verhalen schrijft of schildert: het is heerlijk om een eigen ruimte te hebben waarin je datgeen kan doen wat je het liefste doet. In een lege kamer kun je al je benodigde gereedschap en materialen een plek geven. Het leuke is dat je de kamer helemaal kunt decoreren in de stijl van jouw hobby. Zo creëer
je een ruimte waar je al je creativiteit kunt loslaten en altijd weer nieuwe inspiratie vindt!

Een filmkamer

Want welke filmliefhebber droomt nou niet van een eigen thuisbioscoop? Je kunt een televisie gebruiken, maar ook met een beamer kun je een groot beeld projecteren. Dan heb je alleen nog een lekkere bank of heerlijke zetels nodig, zodat je comfortabel kunt genieten van iedere film. Zet een bijzettafeltje neer voor je bakje popcorn en plaats een leuk kastje waar je al je dvd’s in kwijt kunt. Tot slot kun je nog enkele filmposters aan de muur hangen voor het ultieme bioscoop gevoel.

Een inloopkast

Het bezitten van een eigen inloopkast of kleedkamer brengt een gevoel van luxe met zich mee. Je leegstaande kamer is hier ideaal voor. Schaf nette kasten of kledingrekken aan en plaats grote spiegels tegen de wanden. Probeer de ruimte licht van kleur te houden voor een verruimend effect. Daarnaast is de verlichting zelf ook belangrijk, je wil natuurlijk wel goed kunnen zien hoe je outfit eruitziet!

Share.

Comments are closed.